Kundehistorier

På denne siden deler vi små og store historier fra ulike samarbeid vi er så heldige å ha med bedrifter over hele landet.
«
Vi synes Strømmes24 har en fantastisk god service. De finner gode løsninger på våre merchandise-bestillinger og kaster seg rundt generelt når vi kommer med våre bestillinger. Leveringstiden er kort, aldri mottatt en forsinket leveranse. De holder planlagt leveringstid. Samtidig er vi veldig opptatt av at de leverer bærekraftige produkter, hvor de allikevel har fornuftige priser. Vi er superfornøyde.
»
- Kristina Juel-Larsen, Administration and Marketing Coordinator, Vow ASA
«
Da vi kjøpte Ocean Bottle fra Strømmes var problematikken med plast i havet veldig aktuell. Det er den jo ennå. Når tilbudet om disse resirkulerte flaskene dukket opp var valget enkelt. Dette er bærekraft i praksis og var årsaken til at disse ble valgt.
»
- Gunnar Løtveit, Selskapets Representant, Equinor
«
I would like to compliment Hilde Jervsjø, for her generous help to get so many designs and products after the logo has been changed. I have always been pleased with the service I receive at Vestby branch. Extremely happy with the quality of the products for the best price. I look forward to doing more business with you in the future.
»
- Nisha Jha, Studenttingets Arbeidsutvalg NMBU
«
I Techstep har vi som mål å bidra til positive endringer i samfunnet ved å gjøre organisasjoner smartere og mer bærekraftige. Da Strømmes presenterte Ocean Bottle for oss hvor vi per kjøpte flaske var med å finansiere innsamlingen av 1000 plastflasker før de når havet, så var det en no brainer for oss.
»
– Børge Astrup, Techstep

Har du spørsmål, så har vi svar!