LHL Førstehjelp

Strømmes24 etablerte et samarbeid med LHL Førstehjelp tidlig i 2022 med formål å levere et utvalg av produkter til blant annet deres nettbutikk. 

Som en ledende leverandør innenfor førstehjelpsutstyr, har LHL Førstehjelp et mangfold av produkter som trengs både i private hjem og offentlige miljøer. Gjennom samarbeidet har Strømmes24 levert bekledning, emballasje for førstehjelpsprodukter og essensielle komponenter som bakplater til hjertestartere til nettbutikken, hvor alle avdelingene i Norge kan hente produkter fra.

Det har vært fokus på tett kommunikasjon og samarbeid mellom de to partene for å løse de ulike oppgavene på en effektiv måte. Begge parter har vært aktive deltakere i prosessen og har vært dedikerte til å oppnå felles mål. Den positive tilnærmingen og engasjementet har gjort samarbeidet svært bra.

Alt i alt har avtalen mellom Strømmes24 og LHL Førstehjelp vært en suksesshistorie, preget av gjensidig tillit, god kommunikasjon og en felles forpliktelse til kvalitet og service. Begge parter ser frem til å fortsette samarbeidet og utforske nye muligheter i fremtiden.

Andre kundehistorier

Har du spørsmål, så har vi svar!