Strømmes24 er Norges store utfordrer innen gave- og profileringsprodukter

Velkommen til Strømmes24

Selskapet er et resultat av fusjonen mellom Strømmes AS, Office 24 Profil Huset AS, Office24 Briskeby Media AS og Office24 NTC Gave og Profilering AS til én sterk samlet aktør, som også vil stå for salget av gave- og profileringsutvalget til Office24 AS.
Sammenslåingen handler ikke kun om større produktutvalg og økte markedsandeler. Den handler også om fire tradisjonsrike bedrifter med hver sine styrker, som har slått seg sammen til en sterkere og mer effektiv samarbeidspartner for kundene.

Unik kompetanse

Ved siden av vår erfaring med gaver og profilering, besitter vi samlet spesialkunnskap innen bærekraft og compliance. Vi har dyktige håndverkere på silketrykk og en bred kundeportefølje på kategorien arenareklame. Våre spesialister på arbeidstøy bidrar med ekspertise på alt fra multinorm- og synlighetsbekledning til kantineuniformer. Vi har også tilgang på verdifull innsikt fra eksperter i den tradisjonelle skolen for personlig kundeservice.

I Strømmes24 ønsker vi å videreføre det beste fra alle selskapene som nå har slått seg sammen.

Stolt historie

Selv om logoen og nettsiden er ny, er vi likevel etablerte i markedet. Til sammen er det over 160 års stolte bedriftshistorier som er slått sammen. Det yngste selskapet i gruppen, Office24 NTC, ble startet i 1991!

Alle inngåtte avtaler og forpliktelser er videreført som tidligere, og kundene møter kjente fjes og stemmer også fremover.

Samtlige kontorer består – noe som opprettholder vår lokal tilstedeværelse på Skøyen, Nordstrand og Vestby og i Hamar, Tønsberg, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

For kundene er den mest merkbare endringen et betydelig utvidet utvalg av produkter og løsninger samt økt effektivitet i organisasjonen. Dette betyr at du nå kan bestille produkter fra alle kategorier fra én og samme leverandør, og du vil oppleve enda flere muligheter når det gjelder firmagaver og gadgets.

I Strømmes24 har vi videreført det beste fra alle selskapene. Sammen er vi enda sterkere!

Best på bærekraft

Med til sammen nærmere 90 ansatte styrker vi vår posisjon i forhandlinger med leverandørene, og vi står sterkere når vi stiller krav, spesielt innenfor områder som bærekraft og compliance.

Bærekraft har vært og vil fortsette å være en sentral verdi for oss. Med sammenslåingen har vi intensivert fokuset på dokumentasjon og sporbarhet samtidig som vi har økt kapasitet til å følge dette opp.

Det nye lageret i Kristiansand er også designet med bærekraft i sentrum, inkludert installasjon av solceller som gjør bygningen selvforsynt med strøm.

Vår ambisjon er å fortsette veksten og ytterligere styrke våre kunders relasjoner.

Forbruksmateriell

Vårt morselskap Office24 er norgesledende innen forbruksmateriell til kontor og industri, printløsninger, interiør og kontorrekvisita. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring, og kan løsninger fra markedets beste leverandører med fokus på kvalitet. Løsningene skreddersys basert på dine behov.

Se hva vi kan tilby her

Moderne lager og nye muligheter

Et prosjekt vi er svært stolte av og som gir kundene våre større fleksibilitet, er byggingen av et helt nytt felles lager. Det er et felles, topp moderne lager på 4400 kvadratmeter, som sørger for at ordrene blir håndtert raskt og profesjonelt uansett størrelse.

Kontakt oss

Har du spørsmål, så har vi svar!