Profileringsprodukter

Velkommen til vår verden av profileringsprodukter, hvor kreativitet og kvalitet skaper uforglemmelige øyeblikk både for deg og dine kunder. Hos oss finner du alt du trenger av profilartikler som øker synligheten av din merkevare.

Hva er profileringsprodukter?

Du tenker kanskje kulepenner og kopper med logo på, men profileringsprodukter er så mye mer enn det! Det handler om å løfte frem din bedrifts identitet, produkt, de ansatte, kundene og ikke minst hvilke spor man etterlater seg i miljøet og samfunnet. Profilering handler om bedriftens synlighet og omdømme, og skal skape stolthet.

Styrk merkevaren din og øk synligheten ved hjelp av profilerte produkter. Sørg for at din bedrift blir lagt merke til, både nå og i fremtiden. Bærekraftige produkter med høy bruksverdi er viktig for oss. Vi ønsker at mottakeren skal sette pris på produktet og bruke det i lang tid fremover. Hos oss finner du produkter fra kjente leverandører som garantert vil bli satt pris på.

Profileringsprodukter er populære og dermed et effektivt markedsførings-verktøy. Å motta et flott produkt gir en positiv opplevelse av bedriften, det er ikke mange andre markedsføringsmetoder som gir like mange positive reaksjoner. Profileringsprodukter har en unik egenskap til å kommunisere budskap over lengre tid med høy frekvens. Vi setter ikke bare en logo på et produkt, vi skaper varige minner og uforglemmelige øyeblikk. 

Fem grunner til velge Strømmes24: 

  1. Våre erfarne, dyktige og løsningsorienterte prosjektledere er eksperter på å finne frem til profilprodukter tilpasset din bedrift.
  2. Et bredt utvalg av profilprodukter fra kjente merkevarer.
  3. Vi har gode priser fra våre leverandører, slik at vi kan tilby deg en svært gunstig avtale.
  4. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, gjør vi alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.
  5. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Hos Strømmes24 har vi etablert strenge bærekraftskrav for våre leverandører og sørger for at produktene vi selger til enhver tid er godkjent for sin bruk etter gjeldende lovgivning. Les mer om vårt fokus på bærekraft og våre sertifiseringer her. 

Ved siden av å være eksperter på området, er vi lidenskapelige opptatt av å levere skreddersydde løsninger som gjenspeiler din unike stil og budskap. Utforsk vårt omfattende utvalg og la oss hjelpe deg med å skape magi og styrke din bedrifts profilering. Velkommen til en verden av muligheter!

Har du spørsmål, så har vi svar!