Uniform og arbeidstøy

Vi har over 50 års erfaring innen produksjon, utvikling, design og distribusjon av tekstil, uniformer, arbeidsklær og tilbehør til bedriftsmarkedet. Uniform, arbeidsklær og annen tekstil merket med din profil og logo er med på å styrke merkevaren din, samt gi dine ansatte en følelse av tilhørighet.

Uniform

En god uniform kjennetegnes gjerne ved følgende faktorer:

 1. Profesjonalitet: Uniformen bør utstråle et profesjonelt og tillitsvekkende utseende som passer til virksomhetens image og bransje.
 2. Komfort og funksjonalitet: Uniformen bør være behagelig og funksjonell å ha på seg gjennom hele arbeidsdagen for å sikre at de ansatte føler seg komfortable og kan utføre jobben sin effektivt.
 3. Identitet: Uniformen bør tydelig representere virksomhetens merkevare og identitet, enten gjennom farger, logoer eller andre karakteristiske elementer.
 4. Holdbarhet: En god uniform bør være laget av kvalitetsmaterialer og konstruksjon som sikrer varighet over tid.

Arbeidstøy

Arbeidstøy eller arbeidsklær er spesifikt utformet for å bli brukt i arbeidssammenhenger, men som ikke nødvendigvis er en del av en standardisert uniform. Arbeidstøy fokuserer gjerne på følgende områder:

 1. Utformet for å beskytte ansatte mot skader og/eller farer på arbeidsplassen.
 2. Designet for å være funksjonelt tilpasset arbeidsområdene som bl.a. lommer for verktøy, forsterkede sømmer, ventilasjon eller foring.
 3. Merket med selskapets logo eller farger, noe som gjør det enkelt for kunder, kolleger og andre å identifisere de ansatte når de er på jobb.
 4. Laget av slitesterke og bærekraftige materialer som tåler daglig bruk og vasking. Dette gjør dem kostnadseffektive på lang sikt.
 5. Bidra til å bygge et positivt omdømme for selskapet, spesielt hvis det er laget av bærekraftige materialer eller er en del av et initiativ for å fremme sosialt ansvar.

Vi har et stort utvalg innen arbeidstøy som er tilpasset de fleste bransjer. Ta kontakt med oss for en gjennomgang.

Spesialdesign

Dersom du ønsker deg noe helt unikt og ikke benytte lagervarer, har vi flere muligheter og hjelper deg gjerne slik at du får akkurat det du ønsker.

Om det er på materialer, snitt, design, tilbehør eller pris du ønsker fokus, bistår vi deg fra start til mål. Du får et unikt design og konsept satt i sammenheng med din identitet og bidrar til å forsterke din merkevare.

Vi kan også tilpasse din eksisterende kolleksjon eller lagervarer for et mer tilpasset uttrykk. Våre designere står til disposisjon for å hjelpe deg utforme akkurat det du ønsker.

Spesialdesignede arbeidsklær kan være en verdifull investering for et selskap, som kan bidra til å styrke både merkevarebyggingen og arbeidsmiljøet.

Positive synergier ved valg av spesialdesign kan være følgende:

 1. Kultur på arbeidsplassen. En følelse av samhold og fellesskap, ikke kun gjennom like klær, men helt unike klær som ingen andre har.
 2. Ansattes tilfredshet. Å gi ansatte spesialdesignede arbeidsklær kan bidra til å øke deres følelse av stolthet til selskapet.
 3. Funksjonalitet. Med spesialdesignet arbeidsklær kan man tilpasse dem til de spesifikke behovene og kravene i ulike arbeidsmiljøer med egenskaper man ikke finner hos lagerførte varer.

Har du spørsmål, så har vi svar!