Merchandise-samarbeid med Yummymummy

Veronica Simoné Fjeld, kjent som Yummymummy, er en influenser, bokforfatter, stand-up komiker, podcaster og en av Norges største scenepersonligheter. Vi er så heldige å få lov til å være hennes samarbeidspartner av merchandise med hennes uttrykk og identitet.
Som influenser under brukernavnet Yummymummy har jeg en trofast skare med følgere som lenge har kjøpt merchandise fra meg. I 2024 ønsket jeg å satse på helt nye varer og landet på Strømmes24 som samarbeidspartner. Det var et klokt og riktig valg! Steffen Lindberg i Stavanger har vært som en solid høyrehånd og er en pådriver av rang. Teamet i Strømmes24 leverer på både innhold, kundeservice og engasjement. Jeg kan varmt anbefale Strømmes24 til alle som ønsker en synlig profilering av sin bedrift.

Veronica Simoné Fjeld, kjent som Yummymummy, er en influenser, bokforfatter, stand-up komiker, podcaster og en av Norges største scenepersonligheter.

Yummymummy ble kjent i 2014 gjennom et program på TV Vest, som fokuserte på bloggeres syn på mammakroppen. Hun engasjerte seg spesielt i kroppspresset mange opplever, samt påvirkningen skjult reklame har på barn. Hun ønsket å bruke sin plattform til å påvirke positivt og fremme budskapet om at du er god nok akkurat som du er.

Hennes barndomshelter var Pippi og farmor, og hun synes generelt at folk er interessante.

Hovedvekten av hennes følgere er kvinner over 35 år, men stadig flere menn har oppdaget hennes evne til å formidle interessante temaer.

Strømmes24 er en samarbeidspartner som forhandler merch med hennes uttrykk og identitet, alt designet av henne selv. Vi bistår med produktkunnskap, gode ideer og design. I tillegg drifter vi hennes nettbutikk og styrer lager og logistikk for hele Norge.

Vi vil bidra til å spre det gode budskapet om at du er god nok akkurat som du er. Yummymummy formidler dette med følgende sitat:

Vet du hva? Bare elsk det føkkings livet du har. Si hei til folk du ikke kjenner. Ta bilder av alt! Gjør de tingene du er redd for. Ikke gjør deg selv liten. Du er fantastisk!

Ta en titt på hennes nettbutikk hos oss:

Gå til nettbutikk

Andre kundehistorier

Har du spørsmål, så har vi svar!