Vipers

Vi er stolte av å knytte oss til noe så positivt som å være Gullpartner med verdens beste håndball lag for kvinner, Vipers.

Vipers Kristiansand har spilt i Eliteserien sammenhengende fra opprykket etter 2000/2001-sesongen. Med 7 NM titler på rad og vinner av Champions League i sesongene 2020/21, 21/22 og 22/23 setter de Kristiansand på kartet.

Ved å støtte Vipers bidrar vi ikke bare til klubbens videre utvikling, men vi blir også en del av et verdifullt nettverk. Avtalen legger til rette for forretningsmuligheter og gir oss muligheten til å møte og knytte kontakt med dyktige mennesker fra ulike sektorer av næringslivet samtidig som vi kan lære hvordan vi kan integrere elementer fra idretten i vår egen virksomhet. Dette kan omfatte alt fra prioriteringer og fokus til lederutvikling og kunnskapsdeling. I dag er vi 104 partnere som spiller hverandre gode.

Ved siden av å være partner med klubben har vi valgt å inngå en avtale med en av stjernespillerne, Jamina Roberts. Nøkkelordet for samarbeidet er «vinnerkultur», som står sterkt både hos spilleren og hos oss.

Vipers deler våre verdier, og vi ønsker å lære av dem hvordan vi kan være den beste utgaven. Når vi i tillegg støtter lokalsamfunnet vi er en del av, treffer samarbeidet svært godt. Vi heier på Vipers!

Har du spørsmål, så har vi svar!