Dette er Strømmes24 AS

Kjerneverdier:

Ansvarlig: Vi skaper verdier hvor vi tar ansvar for vår kollektive innvirkning på samfunnet. Vi viser respekt for mennesker, ressurser og miljø.

Pålitelig: Dette innebærer å imøtekomme dagens forventninger samtidig som vi kontinuerlig streber etter forbedring, slik at vi kan være pålitelige partnere også i morgen.

Inspirerende: Vi tror på å bygge sterke partnerskap og relasjoner hvor vi inspirerer våre kunder med nyskapende strategier og løsninger. Gjennom vår ekspertise og dedikasjon, gir vi dem verktøyene de trenger for å uttrykke sin unike stemme.

Engasjerende: Vi fremmer en inkluderende, støttende og engasjerende arbeidskultur som gjenspeiles i vårt samarbeid med kundene. Vi lytter og tilstreber å imøtekomme deres ønsker og behov.

Visjon: Vår visjon er å være førstevalget for kunder innen gaver og profilering.
Misjon: Vår misjon er å forsterke våre kunders identitet ved å berøre og engasjere. Dette oppnår vi gjennom å utvikle varige løsninger og ta ansvar for alle ledd i leveransen.

DNA

Hver dag går vi i Strømmes24 på jobb for å gi kundene våre og deres publikum en følelse de aldri vil glemme. Aller helst ønsker vi å finne ideer og løsninger som skiller seg ut i mengden og som inspirerer. For oss handler det om å forsterke våre kunders identitet og synlighet.

Den digitale utviklingen påvirker ikke bare måten vi konsumerer innhold på, men også hvordan vi håndterer den stadig økende strømmen av informasjon vi utsettes for i løpet av en dag. For å være relevant, er det avgjørende å skape liv, identitet og tilstedeværelse der mennesker møtes.

I en verden der merkevarer står overfor stor konkurranse, har tydelig posisjonering en avgjørende betydning for enhver virksomhet. Det er viktig å skille seg ut, men like viktig er det å sikre at publikum kan gjenkjenne hvem som står bak et budskap. Vi kan tilby løsninger som gjør inntrykk, blir husket og bidrar til å lede merkevaren i ønsket retning. Med vårt fokus på trygge valg leverer vi skreddersydde løsninger og tjenester som imøtekommer nøyaktig dine behov.

I Strømmes24 prioriterer vi klima og miljøavtrykk. Vi tror på å bygge en bedre fremtid. Gjennom bærekraftige praksiser inspirerer vi ikke bare våre kunder, men også samfunnet som helhet. For oss handler bærekraft om følgende:

  • Sosial bærekraft: Sikre produsenter, arbeidere og ansatte rettferdige og gode arbeidsvilkår.
  • Økonomisk bærekraft: Våre produkter skal ha lang holdbarhet og høy kvalitet. Vi søker å skape en sunn økonomi som støtter levedyktighet på lang sikt.
  • Miljø: Målet er å sikre at dagens generasjon oppfyller sine behov uten å forringe naturen, og samtidig sikre at kommende generasjoner også har muligheten til å nyte sunne og balanserte miljøforhold. 
Pay-off: Strømmes24 forsterker relasjoner

Har du spørsmål, så har vi svar!