Office24 AS og Strømmes AS samler sine virksomheter

Office24 AS kjøper Strømmes AS, en av Norges ledende leverandører innen gaver og profilering for bedriftsmarkedet

Pressemelding 16. juni 2023: Office24 AS kjøper Strømmes AS, en av Norges ledende leverandører innen gaver og profilering for bedriftsmarkedet. Strømmes reinvesterer en betydelig del av kjøpesummen i Office24, noe som styrker partnerskapet og understreker vår felles satsning. Strømmes' ledelse vil bli en integrert del av Office24's konsernledelse og representert i styret.

Sammen vil vi jobbe mot felles mål og strategier for å styrke vår posisjon i markedet og lede selskapet mot videre suksess, forteller administrerende direktør i Strømmes, Karl Johan Bjerge.

Med en imponerende bransjeerfaring på 60 år og en arbeidsstyrke på 50 ansatte, har Strømmes etablert seg som en pålitelig aktør som tilbyr produkter skreddersydd for markedet til konkurransedyktige priser og med rask leveringstid. Selskapet driver for tiden en betydelig portefølje av moderne nettbutikker, og har et effektivt lager- og distribusjonssystem for å imøtekomme kundenes behov. Som en respons på veksten ferdigstiller selskapet nå et helt nytt lager med en imponerende størrelse på 3300 kvadratmeter som øker kapasiteten og forbedrer effektiviteten. Som en ansvarlig bedrift som prioriterer bærekraft konstrueres det nye lager- og distribusjonssystemet i samsvar med nye bærekraftige standarder (TEK17). I tillegg har Strømmes en dedikert designavdeling som gir dem full kontroll over produksjonsprosessen.

Strømmes har oppnådd ISO 9001- og 14001-sertifiseringer, og er ISO 27001-sertifisert. De har også forpliktet seg til å videreutvikle sitt samfunnsansvar basert på FNs bærekraftsmål og ISO 26000. Som et aktivt medlem av Sustainability Hub og Etisk Handel Norge, er Strømmes engasjert i etisk handel, miljøbevissthet og bærekraftige produkter. Strømmes har oppnådd sølv i EcoVadis, et anerkjent evalueringsprogram for bedrifters bærekraftsarbeid. Dette er en prestasjon få aktører i bransjen har oppnådd.

Rune Syvertsen, daglig leder i Office24, forteller at et viktig beslutningsgrunnlag om å gjennomføre oppkjøpet er at klima-, miljøavtrykk samt bærekraft er grunnleggende i alle deler av leveransen i alt det Strømmes leverer. Dette er i tråd med Office24’s satsning på bærekraft og samfunnsansvar. Videre trekker Syvertsen frem betydningen av produktsikkerhet som et viktig element da Office24 er opptatt av å tilby kunder trygge produkter som oppfyller høye standarder når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Prognosene indikerer at Strømmes' omsetning for 2023 vil overstige 220 millioner, og forventer en tilfredsstillende inntjening. Dette bekrefter den positive trenden som Strømmes har opprettholdt.

Office24 er en av de ledende norskeide leverandørene i Norge innenfor forbruksmateriell til kontor og industri, interiør, kontorrekvisita, printløsninger, firmagaver og profileringsartikler. Syvertsen forteller at Office24 med sin omfattende produktportefølje og tjenester er dedikerte til å møte sine kunders behov. Vi betjener et bredt spekter av kunder, fra små og mellomstore til store selskaper, og vi leverer våre varer til bedriftsmarkedet over hele Norge. Vår målsetning er å være en pålitelig partner som tilbyr høykvalitetsprodukter, konkurransedyktige priser og effektive løsninger som bidrar til å forbedre arbeidsmiljøet og effektiviteten for våre kunder.

Office24 har opplevd betydelig organisk vekst og vekst gjennom oppkjøp de siste årene, og partnerskapet med Strømmes fortsetter den strategiske konsolideringen av profilbransjen, fortsetter Rune Syvertsen.

Ved å samle virksomhetene har vi oppnådd vår felles målsetning om å styrke vår posisjon som markedsleder innen produktmedia og gaveartikler. Vårt partnerskap er avgjørende for å oppnå denne suksessen. Med over 8 000 B2B-kunder utvikler vi konseptene for profilmedia, forbruk og kontormøbler. Vi etablerer oss som en norgesledende aktør i bransjen og forventer at vår samlede årsomsetning vil passere 525 millioner etter oppkjøpet.

Vi vil sammen fortsette å utnytte markedsmulighetene og videreutvikle vår virksomhet. Vi er forpliktet til å betjene våre kunder på best mulig måte og levere høy kvalitet og verdi i våre produkter og tjenester. Med vår utvidede kundestruktur og sterke posisjon i markedet er vi godt rustet for ytterligere vekst og suksess.

Begge varemerkene, Office24 og Strømmes, vil bli videreført, og alle ansatte vil bli en del av den videre utviklingen. Med vår kombinerte kunnskap, erfaring og leverandørbase vil vi kunne levere de beste løsningene som er skreddersydd for våre kunders behov. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder i et utvidet og styrket partnerskap, samtidig som vi styrker vårt tilbud til våre verdifulle kunder.

Har du spørsmål, så har vi svar!