Norges Skiforbund

Strategisk partner og leverandør til sponsormiljøene til Norges Skiforbund Langrenn, Kombinert og Telemark samt Norges Skiskytterforbund

Profil Huset og Briskeby Media har gjennom mange år vært stolte strategiske partnere og leverandører til sponsormiljøene til Norges Skiforbund Langrenn, Kombinert og Telemark samt Norges Skiskytterforbund. Nå har avtalen blitt videreført til Strømmes24.

Strømmes24 er en strategisk leverandør av profileringsartikler til sponsormiljøene til disse ulike idrettsforbundene. Avtalen omfatter leveranse av startnummer, reklame- og profilartikler, profilklær med trykk og brodering, arrangementsmateriell, arenareklame, målflagg, bannere og mye mer.

Strømmes24 har et nært samarbeid med Craft, som er den offisielle leverandøren av klær til disse forbundene. Craft Norway Collection er den offisielle landslagskolleksjonen. Vi styrker nå vårt arbeid overfor sponsormiljøene gjennom kundemøter og presentasjoner, der vi demonstrerer vårt brede utvalg og vår evne til å være en verdifull samarbeidspartner.

7. mars ble sponsorene invitert til en messe på NewWave, der det ble holdt foredrag og presentasjon av kolleksjonen.

Har du spørsmål, så har vi svar!